Mer om bonus

Genomgång av Bingobonusar

Hög med pengar från en bingobonusNär man blir medlem på en bingosajt får man oftast en liten gratisbonus så att man kan prova på bingospelen utan att riskera sina egna pengar. När man sedan väljer att göra en egen insättning är det normalt att man dessutom får en bonus på det insatta beloppet. Denna bonus kallas för insättningsbonus eller ibland välkomstbonus. Bonusen är i många fall matchad, det vill säga att bingosajten helt enkelt dubblar din insättning upp till ett förutbestämt maxbelopp, men kan också vara utformad så att man får en viss procent i bonus på insättningen. Sätter man in 500 kronor och får en matchad bingobonus så har man sedan 1 000 kr att spela för. En bonus på 200 procent innebär att man har 1 500 kronor att spela för (500 kronor i egen insättning och 1 000 i bonus).

 

BingoVissa bingosajter erbjuder även återkommande bonusar, antingen med vissa tidsintervall/på vissa tider eller på varje ny insättning. På senare tid har så kallade Happy Hour-bonusar blivit mer och mer populära. Ett exempel på en Happy Hour-bonus kan vara ”150 procent bonus i stället för 100 procent mellan 19-21 på fredagar”.

 

Att utnyttja bingobonusar är ett utmärkt sätt att få lite mer pengar att spela för. Man ska dock alltid läsa villkoren för bonusen och särskilt informationen om när och hur man kan ta ut sina bonuspengar från bingosajten. Normalt måste man omsätta den egna insättningen samt bonusen ett antal gånger innan man kan göra ett uttag. Hur många gånger man måste omsätta totalbeloppet beror på vilken bingosajt det handlar om. Många gånger kan man följa sin spelutveckling på en särskild sida på bingosajten. Om det inte står något om bonusen på den sidan går det alltid att skicka e-post till supporten för att få reda på om man har uppfyllt omsättningskraven.